Suunnittelemamme Divers logo kuvaruudulla.

Hyvin suunniteltu logo
maksaa itsensä takaisin

Uudista tai luo graafinen ilmeesi avullamme

Onko idea, mutta aineisto puuttuu? Vai puuttuuko ideakin?

Teemme myös graafista suunnittelua sekä aineistojen muokkausta. Hyvällä visuaalisella ilmeellä luot asiakkaallesi luottamusta. Hyvä suunnittelu on mieleenpainuvaa ja myy paremmin. Muistathan että yrityksen ilme on ensisijassa asiakkaitasi varten. Mieti kohderyhmääsi. Millaisia asiakkaita sinä haluaisit houkutella?


Ensisijaisesti suunnittelumme lähtee selkeydestä ja siitä että logo toimii yksivärisenä ja on näin toteutettavissa mahdollisimman edullisesti moneen eri paikkaan. Lisäksi suunnittelu kannattaa tehdä vektorigrafiikkana, jotta logo säilyy tarkkana koossa kuin koossa ja on hyödynnettävissä myös tarra- yms. leikkauksissa.


Kun logon pystyy toteuttamaan yksivärisenä joko painamalla tai leikkaamalla tarroista tai prässimateriaaleista, sen toteuttaminen erilaisiin kappaleisiin ja asusteisiin on monesti huomattavasti helpompaa sekä edullisempaa. Näin hyvin suunniteltu logo maksaa ajan myötä itsensä takaisin.

Graafisia palvelujamme:

  • kuvankäsittelyt
  • logojen suunnittelut
  • taittotyöt
  • teippausten suunnittelut
  • tiedostojen muokkaukset

Kysy lisätietoja:

Juha Muikku 050 406 2476 juha.muikku@seriassa.fi

Minttu Tättäläinen 050 597 4740 minttu@seriassa.fi

Ursuit Oy:lle muokattuja logoja.
Genofixille suunniteltu logo. Shipbuilding Completionille suunnitellut logot eri käyttötarkoituksiin. Louhinta.com sekä Ojala Racing logot. Auranmaan Lattiatyöt Oy:lle suunniteltu vaakalogo.